T.V. MERLENHOVE WINTERTENNIS

LEES VOOR HET INSCHRIJVEN EERST DE INFORMATIE EN PRIJZEN VAN DE TRAININGEN EN MAAK DAARNA DE KEUZE MIDDELS HET INSCHRIJFFORMULIER

Helaas hebben we sinds kort wederom te maken met aangescherpte richtlijnen vanuit het RIVM, hierdoor is het niet mogelijk om gebruik te maken van de horeca van de locaties waar wij lessen verzorgen. Wel zijn op alle locaties de toiletten te gebruiken.

BRENGEN & HALEN:
Indien de kinderen gebracht worden, moeten zij bij de ingang afgezet worden en ook weer opgehaald worden.

NIEUWE TRAINER:
David Koert geeft les sinds de zomer van 2020 les voor In2Tennis op TV Merlenhove. Op onze site staat een foto en meer informatie over David.

LESDATA:
We starten de tennislessen op maandag 5 oktober 20202, zowel indoor als outdoor. Het winterseizoen loopt tot en met 27 maart 2021.
De indoorlessen zijn 20x en de buitenlessen op gravel 10x. Klik HIER voor de lesdata van dit winterseizoen.

REGEN:
Op onze internetsite staat een regen-update. Check altijd deze update als je twijfelt of de buitenles doorgaat.
* Indien er een les verregend op het buitenpark van TV Merlenhove in de jeugdcylus van 20 weken, wordt deze aan het einde van de wintercyclus in de hal ingehaald.
* Indien een les verregend bij de senioren op TV Merlenhove, is dit geen probleem. We hebben 22 weken om 10 lessen te kunnen geven.

LOCATIES:
Check goed de locatie die op de per mail verstuurde bevestiging van de les staat. De indoor- en outdoorlocaties waar lesgegeven wordt zijn:
Apollohal  in Heemstede (in combinatie met het buitenpark TV Merlenhove)
T-line in Cruquius

JEUGD
De winterlessen voor de jeugd worden gegeven in de Apollohal en in de T-line hal. Op alle doordeweekse dagen bieden we trainingen in beide hallen aan. Voorkeur voor de hal kan bij de opmerkingen aangegeven worden. De kinderen kunnen ingeschreven worden voor een groep van 4, 6 of 8 personen en krijgen 20 lessen. De groepslessen van 6 kinderen zijn geschikt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Wij kunnen hier een uitzondering op maken indien het aantal aanmeldingen voor een bepaalde groep hierom vraagt. Indien u een privéles of duo les voor uw zoon of dochter wilt boeken, neem dan contact op met Petra Janssen, 06-53545504 of stuur een e-mail naar info@in2tennis.nl .

SENIOREN:
Dit winterseizoen biedt TV Merlenhove de mogelijkheid om op het gravel van het buitenpark door te trainen na 1 oktober. Als tennisschool hebben wij lichtbanen op dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en op de zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur. I.v.m. het weer bieden we in eerste instantie een serie van 10 lessen aan. Indien dit makkelijk gehaald wordt kan het aantal lessen uitgebreid worden.
Inschrijven kan in een groep van 4 of 8 personen. Bij het opgeven met een volledige groep, is de kans groter dat de gewenste dag en tijd gehonoreerd kan worden.

Een privé- of duoles kan ook geboekt worden. Neem hiervoor contact op met petra@in2tennis.nl of bel naar 06-53545504.

Wilt u informatie over INDOOR trainen in de winter voor senioren, dan verwijzen wij u door naar de T-linehal in Cruquius. Zij verzorgen de indoor trainingen voor senioren in de T-line hal en in de Apollohal, zowel in de ochtend als in de avond en weekenden.

PRIJZEN:

Groep 4 senioren 1 baan OUTDOOR Merlenhove 10 weken € 156,- p.p.
Groep 8 senioren 2 banen OUTDOOR  Merlenhove 10 weken € 90,- p.p.
Groep 6 jeugd 1 baan INDOOR 20 weken € 247,50 p.p.
Groep 4 jeugd op 1 baan INDOOR 20 weken € 365,- p.p.
Groep 8 jeugd 2 banen INDOOR 20 weken € 247,50 p.p.

 

MEER INFORMATIE:

 • De wintertrainingen worden gegeven door hetzelfde team van leraren als de zomertrainingen
 • Start wintertraining in de week van maandag 5 oktober
 • Voor wintertraining is geen lidmaatschap noodzakelijk. De baanhuur is, zowel indoor als outdoor, verdisconteerd in het genoemde lestarief
 • De baan wordt voor 60 minuten gehuurd, 50 minuten les + 10 minuten voor warming up, inspelen, partijvorm aan het einde van de training, of voor het te woord staan van leerlingen en/of hun ouders.
 • Indoor wordt gespeeld op tapijt
 • Outdoor wordt gespeeld op gravel
 • Groepsles 4 start met 3 personen, groepsles 6 start met 5 kinderen, groepsles 8 start met 6 personen
 • Type groepsles kan aangepast worden, zodat de groep kan starten, indien de prijs gelijk blijft
 • Indien een groep te weinig aanmeldingen heeft om te kunnen starten, nemen we contact op
 • Indien door het Corona virus de lessen (tijdelijk) gestopt moeten worden en niet naar buiten uitgeweken kan worden, wordt het lesgeld van de gemiste lessen voor de helft teruggestort
 • In schoolvakanties en op feestdagen wordt geen lesgegeven
 • Klik HIER voor het afgeven van een doorlopende machtiging

INSCHRIJVEN JEUGD

Inschrijfformulier button

INSCHRIJVEN SENIOREN

Inschrijfformulier button

Indien er nog vragen zijn, kunt u een mail sturen naar info@in2tennis.nl of even bellen naar Petra Janssen, 06-53545504.