T.V. MERLENHOVE WINTERTENNIS

LEES VOOR HET INSCHRIJVEN EERST DE INFORMATIE EN PRIJZEN VAN DE TRAININGEN EN MAAK DAARNA DE KEUZE MIDDELS HET INSCHRIJFFORMULIER

JEUGD
De winterlessen voor de jeugd worden gegeven in de Apollohal en in de T-line hal. Op alle doordeweekse dagen bieden we trainingen in beide hallen aan. Voorkeur voor de hal kan bij de opmerkingen aangegeven worden. De kinderen kunnen ingeschreven worden voor een groep van 4, 6 of 8 personen en krijgen 20 lessen. De groepslessen van 6 kinderen (ROOD)  zijn alleen geschikt voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Indien u een privéles of duo les voor uw zoon of dochter wilt boeken, neem dan contact op met Petra Janssen, 06-53545504 of stuur een e-mail naar info@in2tennis.nl .

SENIOREN:
Dit winterseizoen biedt TV Merlenhove de mogelijkheid om op het gravel van het buitenpark door te trainen na 1 oktober. Als tennisschool hebben wij lichtbanen op dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. I.v.m. het weer bieden we in eerste instantie een serie van 10 lessen aan. Indien dit makkelijk gehaald wordt kan het aantal lessen uitgebreid worden.
Inschrijven kan in een groep van 4 of 8 personen. Bij het opgeven met een volledige groep, is de kans groter dat de gewenste dag en tijd gehonoreerd kan worden.

Wilt u informatie over INDOOR trainen in de winter voor senioren, dan verwijzen wij u door naar de T-linehal in Cruquius. Zij verzorgen de indoor trainingen voor senioren in de T-line hal en in de Apollohal, zowel in de ochtend als in de avond en weekenden.

PRIJZEN:

Groep 4 senioren 1 baan OUTDOOR Merlenhove 10 weken € 156,- p.p.
Groep 8 senioren 2 banen OUTDOOR  Merlenhove 10 weken € 90,- p.p.
Groep 6 jeugd ROOD 1 baan INDOOR 20 weken € 247,50 p.p.
Groep 4 jeugd op 1 baan INDOOR 20 weken € 365,- p.p.
Groep 8 jeugd 2 banen INDOOR 20 weken € 247,50 p.p.

 

MEER INFORMATIE:

 • De wintertrainingen worden gegeven door hetzelfde team van leraren als de zomertrainingen
 • Start wintertraining in de week van maandag 5 oktober
 • Voor wintertraining is geen lidmaatschap noodzakelijk. De baanhuur is, zowel indoor als outdoor, verdisconteerd in het genoemde lestarief
 • De baan wordt voor 60 minuten gehuurd, 50 minuten les + 10 minuten voor warming up, inspelen, partijvorm aan het einde van de training, of voor het te woord staan van leerlingen en/of hun ouders.
 • Indoor wordt gespeeld op tapijt
 • Outdoor wordt gespeeld op gravel
 • Groepsles 4 start met 3 personen, groepsles 6 start met 5 kinderen, groepsles 8 start met 6 personen
 • Indien een groep te weinig aanmeldingen heeft, nemen we contact op
 • Indien door het Corona virus de lessen (tijdelijk) gestopt moeten worden en niet naar buiten uitgeweken kan worden, wordt het lesgeld van de gemiste lessen voor de helft teruggestort
 • In schoolvakanties en op feestdagen wordt geen lesgegeven
 • Klik HIER voor het afgeven van een doorlopende machtiging

INSCHRIJVEN JEUGD

Inschrijfformulier button

INSCHRIJVEN SENIOREN

Inschrijfformulier button

Indien er nog vragen zijn, kunt u een mail sturen naar info@in2tennis.nl of even bellen naar Petra Janssen, 06-53545504.