TV VIJFHUIZEN

Informatie wintertraining: KLIK HIER

Laatste weken zomertraining:

Let op: Door het Corona virus hebben wij te maken met een zeer afwijkend seizoen. Een late start voor de jeugd in de meivakantie, een nog latere start voor de senioren en verschillende acties die het lidmaatschap voor TV Vijfhuizen gestimuleerd hebben. Hierdoor zijn de normale genoemde tarieven niet meer van kracht en hebben we het gehele seizoen te maken met nieuwe leden die instromen bij lessen en met afwijkende (kortings-) bedragen op de factuur.

  • De kinderen hebben in de meivakantie de gemiste lessen van april in kunnen halen + 1 extra training, hierdoor komt het totale aantal trainingen op 16.
  • De senioren zijn later begonnen en krijgen 12 weken les.
  • Voor de lesdata na de meivakantie klik HIER

Graag stellen wij ons voor als nieuwe tennisschool van TV Vijfhuizen, In2Tennis. Met z’n 3-en verzorgen we de tennislessen voor alle leden van de vereniging, van jong tot oud(-er). Op de pagina ‘leraren’, stellen we ons aan u voor. Indien u, uw zoon of dochter tennisles wil, kunt u hieronder het inschrijfformulier invullen. Na het indelen stellen we u op de hoogte van de dag en tijd van de tennisles. We hopen iedereen naar wens te kunnen plaatsen in de gewenste groep, op de gewenste dag én op de gewenste tijd. Indien dit niet mogelijk is, nemen we contact op voor een eventuele andere mogelijkheid.

Heeft u vragen, leuke ideeën en/of een opmerking, dan horen wij het graag via info@in2tennis.nl of bel even met Petra Janssen, 06-53545504.

Wij hebben er zin en zien uw inschrijving graag tegemoet!

Groeten,

Marc, Fabian & Petra

Acties & Evenementen

ACTIE JEUGD:
Voor de jeugd tot en met 10 jaar, bieden we een starterspakket aan met hierin een mooi racket, 2 ballen én een rugtas voor maar €45,-. Stuur een e-mail naar info@in2tennis.nl of vraag het aan de leraren.