TV MERLENHOVE

Informatie Winterlessen: Vanaf 1 september kan er ingeschreven worden voor de winterlessen. In2Tennis verzorgt de winter-jeugdtrainingen van TV Merlenhove in de T-line-hal in Cruquius en in de Apollohal in Heemstede én eveneens de outdoor tennislessen voor senioren op TV Merlenhove. Dit jaar starten we een pilot met het aanbieden van lessen voor senioren op het eigen park in de winter. Op dinsdag- en woensdagavond en op de zaterdagochtend bieden we tennislessen aan. Informatie over indoorlessen voor senioren is te vinden op de internetsite van T-line.

WIE ZIJN WIJ?
Graag stellen wij ons voor als nieuwe tennisschool van TV Merlenhove, In2Tennis. Met een team van professionele tennisleraren verzorgen we de tennislessen voor alle leden van TV Merlenhove, van jong tot oud(-er). Op de pagina ‘leraren’, stellen we ons voor. Indien u, uw zoon of dochter tennisles wil, is dat uiteraard mogelijk.

Heeft u vragen, leuke ideeën en/of een opmerking, dan horen wij het graag via info@in2tennis.nl of bel met Petra Janssen, 06-53545504.

Wij hebben er zin in en zien uw inschrijving graag tegemoet!
Groeten,
Marc, Fabian & Petra

Acties & Evenementen

AANBIEDING JEUGD
Voor de jeugd tot en met 10 jaar, bieden we een starterspakket aan met hierin een mooi racket, 2 ballen én een rugtas voor maar €45,-.  Informatie bij de bar, de tennisleraren of stuur een e-mail naar info@in2tennis.nl.