INSCHRIJVEN WINTER TENNISLES TV VIJFHUIZEN

LEES VOOR HET INSCHRIJVEN EERST DE INFORMATIE EN PRIJZEN VAN DE TRAININGEN EN MAAK DAARNA DE KEUZE MIDDELS HET INSCHRIJFFORMULIER

Wij verzorgen de tennislessen voor de jeugdspelers in de tennishal op tapijt in De Nieuwe Brug in Vijfhuizen en indien nodig ook de T-linehal in Cruquius. De lessen voor de senioren worden gegeven op de buitenbanen van De Nieuwe Brug op kunstgras.

LESDATA:
We starten de wintertrainingen op maandag 4 oktober 2021, zowel indoor als outdoor. Het winterseizoen loopt tot en met 28 maart 2022.
De indoorlessen voor junioren zijn 20x en de buitenlessen op gravel voor senioren 15x. Alle lesdata staan vermeld op het inschrijfformulier en in de app.

REGEN:
Wij geven via onze app door indien er een les niet door kan gaan.
* Indien een les verregend bij de senioren op De Nieuwe Brug, is dit geen probleem. We hebben 22 weken om 15 lessen te kunnen geven.

JEUGD
– De winterlessen voor de jeugd worden gegeven in hal van De Nieuwe Brug.
– Op alle doordeweekse dagen bieden we jeugdtrainingen. Op woensdag en vrijdag voor de jongste jeugd t/m 8 jaar.
– De kinderen kunnen ingeschreven worden voor een groep van 6 of 8 personen en krijgen 20 lessen.
– De groepslessen van 6 kinderen zijn geschikt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar die starten met tennissen en met rode bal spelen. Wij kunnen hier een uitzondering op maken indien het aantal aanmeldingen voor een bepaalde groep hierom vraagt.
– Indien u een privéles of duo les voor uw zoon of dochter wilt boeken, neem dan contact op met Petra Janssen, 06-26470474 of stuur een e-mail naar info@in2tennis.nl .

SENIOREN:
– We bieden op maandag- en op donderdagavond lessen aan op de buitenbanen
– Inschrijven kan in een groep van 4 of 8 personen. Bij het opgeven met een volledige groep die zelf is samengesteld, is de kans groter dat de gewenste dag en tijd gehonoreerd kan worden.
– Graag de partners op het inschrijfformulier aangeven.
– Genoemd tarief is inclusief baanhuur in de winter


MEER INFORMATIE:

  • De wintertrainingen worden gegeven door hetzelfde team van leraren als de zomertrainingen
  • Start wintertraining in de week van maandag 4 oktober 2021
  • Voor wintertraining is geen lidmaatschap noodzakelijk. De baanhuur is, zowel indoor als outdoor, verdisconteerd in het genoemde lestarief
  • De baan wordt voor 60 minuten gehuurd, 50 minuten les + 10 minuten voor warming up, inspelen, partijvorm aan het einde van de training, of voor het te woord staan van leerlingen en/of hun ouders
  • Indoor wordt gespeeld op tapijt
  • Outdoor wordt gespeeld op kunstgras
  • Groepsles 4 start met 3 personen, groepsles 6 start met 5 kinderen, groepsles 8 start met 6 personen
  • Indien een groep te weinig aanmeldingen heeft om te kunnen starten, nemen we contact op
  • Indien door het Corona virus de lessen (tijdelijk) gestopt moeten worden en niet naar buiten uitgeweken kan worden, wordt het lesgeld van de gemiste lessen voor de helft teruggestort
  • In schoolvakanties en op feestdagen wordt geen lesgegeven, zie app

Indien er nog vragen zijn, kunt u een mail sturen naar info@in2tennis.nl of even bellen naar Petra Janssen, 06-26-470474.