INSCHRIJVEN WINTER TENNISLES TV MERLENHOVE 

LEES VOOR HET INSCHRIJVEN EERST DE INFORMATIE EN PRIJZEN VAN DE TRAININGEN EN MAAK DAARNA DE KEUZE MIDDELS HET INSCHRIJFFORMULIER

Wij verzorgen de tennislessen voor de jeugdspelers in de tennishallen Apollohal in Heemstede en indien nodig ook de T-linehal in Cruquius. De lessen voor de senioren worden gegeven op het buitenpark TV Merlenhove.

LESDATA:
We starten de wintertrainingen op maandag 4 oktober 2021, zowel indoor als outdoor. Het winterseizoen loopt tot en met 28 maart 2022.
De indoorlessen voor junioren zijn 20x en de buitenlessen op gravel voor senioren 12x. Alle lesdata staan vermeld op het inschrijfformulier en in de app.

REGEN:
Wij geven via onze app door indien er een les niet door kan gaan.
* Indien een les verregend op het buitenpark van TV Merlenhove bij de junioren, wordt deze ingehaald het einde van de wintercyclus in de hal.
* Indien een les verregend bij de senioren op TV Merlenhove, is dit geen probleem. We hebben 22 weken om 12 lessen te kunnen geven.

JUNIOREN:
– De winterlessen voor de jeugd worden gegeven in de Apollohal en in de T-line hal.
– Doordat de Apollohal op maandag 15 november opengaat, geven we de eerste jeugdlessen op het buitenpark.
– Op alle doordeweekse dagen bieden we jeugdtrainingen.
– De kinderen kunnen ingeschreven worden voor een groep van 6 of 8 personen en krijgen 20 lessen.
– De groepslessen van 6 kinderen (Tenniskids ROOD) zijn geschikt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar die starten met tennissen en met rode bal spelen. Wij kunnen hier een uitzondering op maken indien het aantal aanmeldingen voor een bepaalde groep hierom vraagt.
– De overige jeugdleden van 8 jaar met tennis-ervaring en 9 jaar en ouder, kunnen zich inschrijven voor de junioren lessen.
– Wij proberen uw kind in te delen in de aangevraagde les, maar kunnen hier van afwijken en nemen contact op indien het lestarief hoger wordt.
РIndien u een privéles of duo les voor uw zoon of dochter wilt boeken, neem dan contact op met Petra Janssen, 06-26470474 of stuur een e-mail naar info@in2tennis.nl .

SENIOREN:
– Dit winterseizoen biedt TV Merlenhove wederom de mogelijkheid om op het gravel van het buitenpark door te trainen na 1 oktober.
– Als tennisschool hebben wij lichtbanen op maandag tot en met donderdag 18.30 tot 22.00 uur en op de vrijdag tot 20.00 uur. En op dinsdag-, woensdag-, vrijdag en zaterdagochtend van 9.00 tot 14.00 uur.
– I.v.m. het weer bieden we in eerste instantie een serie van 12 lessen aan. Indien dit makkelijk behaald wordt kan het aantal lessen in overleg uitgebreid worden.
– Inschrijven kan in een groep van 4 of 8 personen. Bij het opgeven met een volledige groep die zelf is samengesteld, is de kans groter dat de gewenste dag en tijd gehonoreerd kan worden.
– Graag de partners op het inschrijfformulier aangeven.
– Genoemd tarief is inclusief baanhuur in de winter.

Wilt u informatie over INDOOR trainen in de winter voor senioren, dan verwijzen wij u door naar de T-linehal in Cruquius. Zij verzorgen de indoor trainingen voor senioren in de T-line hal en in de Apollohal, zowel in de ochtend als in de avond en weekenden.

MEER INFORMATIE:

  • De wintertrainingen worden gegeven door hetzelfde team van leraren als de zomertrainingen
  • Start wintertraining in de week van maandag 4 oktober 2021
  • Voor wintertraining is geen lidmaatschap noodzakelijk. De baanhuur is, zowel indoor als outdoor, verdisconteerd in het genoemde lestarief
  • De baan wordt voor 60 minuten gehuurd, 50 minuten les + 10 minuten voor warming up, inspelen, partijvorm aan het einde van de training, of voor het te woord staan van leerlingen en/of hun ouders
  • Indoor wordt gespeeld op tapijt
  • Outdoor wordt gespeeld op gravel
  • Groepsles 4 start met 3 personen, groepsles 6 start met 5 kinderen, groepsles 8 start met 6 personen
  • Indien een groep te weinig aanmeldingen heeft om te kunnen starten, nemen we contact op
  • Indien door het Corona virus de lessen (tijdelijk) gestopt moeten worden en niet naar buiten uitgeweken kan worden, wordt het lesgeld van de gemiste lessen voor de helft teruggestort
  • In schoolvakanties en op feestdagen wordt geen lesgegeven

Indien er nog vragen zijn, kunt u een mail sturen naar info@in2tennis.nl of even bellen naar Petra Janssen, 06-26470474.