TENNISKAMP 18 t/m 22 juli 2022

In de eerste week van de grote vakantie organiseert In2Tennis twee fantastische TENNISKAMPEN voor kinderen van 5 t/m 15 jaar op Tennispark Merlenhove in Wandelbos Groenendaal. Met veel tennissen onder begeleiding van professionele trainers zijn dit zeer leuke & leerzame kampen!

De genoemde prijzen zijn inclusief een dagelijkse lunch, een bbq op woensdag, drinken, tussendoortjes en uiteraard alle fantastische activiteiten die we op en rond de baan organiseren. Ook ontvangen alle kinderen een leuk presentje als aandenken aan het kamp.

Belangrijk: Gezien de ervaringen van de afgelopen twee jaren, willen wij graag vermelden dat indien de kampen onverhoopt afgezegd moeten worden of enige dagen van de kampen door overmacht niet door kunnen gaan, betalen we de resterende dagen minus de kosten terug.  

TENNISKAMP 3 dagen:
Het 3-daagse tenniskamp is voor de jonge jeugd van 5 tot en met 7 jaar. In deze 3 dagen wordt hoofdzakelijk met rode ballen gespeeld, zodat techniek gecombineerd kan worden met spelvreugde en succesbeleving. Verdeeld over de dag wordt gemiddeld 3 uur getennist, de overige uren worden verdeeld tussen eten, spelen, drinken en andere activiteiten. Elke dag krijgen de kinderen een lekkere lunch en natuurlijk vergeten we de tussendoortjes en de ijsjes niet! We eindigen dit tenniskamp op woensdag 20 juli met een heerlijk ‘diner’ samen met de ‘grote’ kinderen van het 5-daagse Tenniskamp.

Uiteraard wordt er veel getennist, maar plezier en gezelligheid is zeker zo belangrijk!
​Superleuk als je samen met je vriendje of vriendinnetje meedoet, ook als deze nog nooit getennist heeft!

Datum : Maandag 18 juli t/m woensdag 20 juli 2022.
Tijden  : Maandag en dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 18.00 uur i.v.m. de BBQ.
Kosten : € 159,-
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier. De 10% korting wordt verwerkt voordat geïncasseerd wordt.

 

 

TENNISKAMP 5 dagen:
Het 5-daagse tenniskamp is voor de recreatieve én gevorderde tennisser van 8 tot en met 15 jaar. Dagelijks wordt gemiddeld 4 uur getraind onder begeleiding van professionele tennisleraren op de buitenbanen van Merlenhove. De kinderen maken hierdoor een grote sprong in hun ontwikkeling op de tennisbaan. Het tennissen wisselen we af met andere activiteiten op of buiten het park. Dagelijks wordt er een heerlijke lunch verzorgd en ook de tussendoortjes vergeten we niet. Op woensdag is er een uitgebreide BBQ op Merlenhove samen met de jongere kinderen van het 3-daagse kamp.

Datum : Maandag 18 t/m vrijdag 22 juli 2022.
Tijden : Ma, di & do van 9.00 tot 17.00 uur. Woe van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Kosten : € 269,- 
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier. De 10% korting wordt verwerkt voordat geïncasseerd wordt.

Inschrijving tenniskamp 5-daagse

 

 

 

VOLG HET TENNISKAMP ONLINE:

Foto’s en filmpjes van beide kampen kunt u zien op de besloten FB groep voor het tenniskamp 2022 waar u lid van kunt worden. Dit is een prive-groep en alleen toegankelijk voor ouders en begeleiders. Wilt u meekijken? Dan kunt u hiervoor een verzoek indienen via de facebookpagina van In2Tennis. Klik op deze facebookpagina op ‘community’ en hierna op de groep voor het ‘Tenniskamp 2022′. Uw verzoek wordt dan zo snel mogelijk goedgekeurd, zodat u de foto’s en filmpjes van de kinderen kunt zien!

Wilt u meer informatie of iets vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@in2tennis.nl of bellen naar Petra Janssen 0626-470474.

Groeten van het Tenniskamp Team,
Marc, Fabian, Andrea, Peter, Thomas, Alwin, Pauline, Lara S, Josine, Petra & Robin.