Leraren

Petra backhand

Petra Janssen 

In 1988 behaalde ik op het Cios zowel mijn A- als B-licentie. Na 9 jaar tennisles te hebben geven op verschillende parken, ben ik het bedrijfsleven ingestapt en heb 10 jaar met veel plezier gewerkt op het gebied van marketing en communicatie. Na het krijgen van 3 kinderen, ben ik als ZZP-er parttime gaan werken. ‘Bloed kruipt waar het niet gaan kan’ en ik wilde graag terug de sport in en met voorkeur de tennissport. Dat is gelukt! Naast het geven van tennisles, ben ik bij In2Tennis verantwoordelijk voor de communicatie en administratie van de tennisschool. Het lesgeven aan kinderen en volwassenen die dezelfde sport leuk vinden als jijzelf, is een voorrecht om te kunnen doen.

Wie weet tot ziens op de tennisbaan!

Koen Heupers:

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de tennis wereld. Ik ben begonnen bij Xander van den Berg in de winkel met het bespannen en verkopen van tennisrackets. In 2016 heb ik mijn diploma tot tennisleraar behaald en ben ik tot 2020 actief geweest als tennisleraar. Zelf tennissen is het leukste wat er is, dit doe ik ook nog steeds veel. Ik speel competitie voor Zandvoort en speel op niveau 2. In 2020 heb ik Matchpoint23 opgericht met Wilko van der Meer in de Jan van Goyenstraat in Heemstede, dit is een Tennis en Padel speciaalzaak. Nu de winkel goed op poten staat kriebelt het lesgeven toch weer een beetje. Toen Petra mij vroeg om weer een avond les te gaan geven heb ik daarom volmondig JA gezegd! Hopelijk tot op de baan!

Marco Heemskerk:

Ik ben geboren in 1977 en tennis al zolang als ik me kan herinneren. Heb lesgegeven op een aantal parken in deze regio, waarvan de laatste 12 jaar op Bennebroek. Zelf heb ik ook altijd competitie gespeeld en heb zelf niveau 3. Het bijbrengen en enthousiasmeren van jeugd en senioren op de tennis- en padelbaan is mijn passie.

Pauline van den Haak 

Ik ben moeder van 3 kinderen, woon in Heemstede en ben werkzaam geweest op De Nieuwe Brug. Daar is de passie voor lesgeven mij bijgebracht door Bert-Jan Hendriksen. Mijn enthousiasme voor het tennisspel breng ik graag over op kinderen en volwassen in de vorm van lesgeven.

Tot ziens op het gravel!

Peter Bouten

Peter Bouten 

Al vanaf mijn twaalfde wist ik het! Ik ging tennisleraar worden. Zo gezegd zo gedaan… In 1985 heb ik de benodigde diploma’s gehaald op CIOS (opleiding voor sportdocenten). Daarna meteen begonnen bij TC Groenendaal, wat nu Tennisvereniging Merlenhove heet. Sindsdien full time tennisleraar en nog steeds met hetzelfde plezier. Nu weer terug op m’n oude stek. Hoe fijn is dat! Ik kijk erg uit naar de samenwerking met In2Tennis.

See you on court!!

Alwin Schuurman 

Ik ben al vele jaren lid van TV Merlenhove en heb vroeger veel tennisles gegeven. Op dit moment ben ik sportleraar op school en geef (inval-) lessen voor de tennisschool.

Tot snel op het mooiste park van Nederland!

Megan Heesen

Hallo, ik ben Megan Heesen en ik ben 27 jaar en ben 6 jaar geleden begonnen met het geven van tennislessen. Zelf tennis ik nu 24 jaar en speel ik competitie op de zaterdag in een vrouwenteam. De afgelopen 3 jaar heb ik fulltime gym op een basisschool gegeven aan de groepen 1 t/m 8. Vanaf de zomer 2023 zal je mij tegenkomen op Merlenhove om een aantal lessen te geven. Ik heb er veel zin in. Tot gauw!

Philip ten Hamm

Goedemiddag, mijn naam is Philip ten Hamm. Ik ben al meer dan 20 jaar tennistrainer op verschillende clubs. Ik ben begonnen op Popeye Gold Star als jonge jongen waar ik ook 10 jaar op hoog niveau competitie heb gespeeld. Ook heb ik nog 2 jaar fulltime gespeeld om te kijken waar mijn plafond lag maar helaas door een vroege schouder blessure dit moeten stoppen.
Daarna ben ik gaan studeren op de Johan Cruijff University (sport management). In de tussentijd was lesgeven mijn bijbaan maar na mijn studie kreeg ik direct een baan als hoofdtrainer aangeboden op het Arnolduspark. Deze heb ik aangenomen en zo ben ik het trainersvak ingerold. Naast het lesgeven heb ik ook mijn eigen bedrijf sport culture die sport events organiseert.
Hier zitten veel tennis events in maar ook andere sport events komen aan bod.

Naast mijn werk heb ik een heel mooi gezin waaronder mijn vrouw, Nina en 2 kinderen Evi en Mick. En onze nieuwste aanwinst Diego een labrador uit de jachtlijn.
Hiermee loop ik regelmatig langs Merlenhove in het Groenendaalse bos, want wij wonen aan de andere kant in de Rivierenbuurt.

Het lijkt mij erg leuk om les te gaan geven op Merlenhove ook omdat ik zelf al 12 jaar in Heemstede woon.

Tot op de tennisbaan!