Leraren

Marc volley

Marc Huinink (oprichter en geeft les op TVV & TVM)

In 2009 heb ik na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven mijn A-licentie behaald in Alkmaar. Mijn carrière als tennisleraar is begonnen bij In den Boogaard (Hoofddorp). Daarnaast bij TV Merlenhove (Heemstede), waar ik nog steeds met veel plezier werk. In 2018 heb ik mijn kennis verdiept en de B-licentie in Haarlem gehaald. Als trainer wil ik graag contact maken met de mensen en mijn passie en liefde voor het tennisspel overbrengen tijdens mijn lessen. Natuurlijk hoop ik dat mijn leerlingen net zoveel plezier en voldoening uit het tennisspel halen als ik altijd heb gehad en nog steeds krijg.

Ik kijk er naar uit om met jullie te gaan samenwerken!

Fabian Lindeman (oprichter en geeft les op TVV & TVM)

Sinds 2001 ben ik fulltime tennisleraar en ben in bezit van de Licentie B tennistrainer. Op de vereniging geef ik alle niveau’s les. Als clubtrainer vind ik het leuk om mensen aan elkaar te verbinden en veel te laten spelen. Binnen de lessen speel ik zo goed mogelijk in op de doelen van de leerling. Of dat nu recreatief, competitie spelende of toernooi spelende leerlingen zijn. Het is een geweldig mooi spel en ik heb er veel zin in om jullie beter te laten tennissen.

Tot op de baan!

Fabian volley
Petra backhand

Petra Janssen (oprichter en geeft les op TVV & TVM)

In 1988 behaalde ik op het Cios zowel mijn A- als B-licentie. Na 9 jaar tennisles te hebben geven op verschillende parken, ben ik het bedrijfsleven ingestapt en heb 10 jaar met veel plezier gewerkt op het gebied van marketing en communicatie. Na het krijgen van 3 kinderen, ben ik als ZZP-er parttime gaan werken. ‘Bloed kruipt waar het niet gaan kan’ en ik wilde graag terug de sport in en met voorkeur de tennissport. Dat is gelukt! Naast het geven van tennisles, ben ik bij In2Tennis verantwoordelijk voor de communicatie en administratie van de tennisschool. Het lesgeven aan kinderen en volwassenen die dezelfde sport leuk vinden als jijzelf, is een voorrecht om te kunnen doen.

Wie weet tot ziens op de tennisbaan!

Jaap Heesen, geeft les op TVM

Vanaf mijn vijfde tennis ik en wist al snel dat ik dit wilde overbrengen aan anderen. In 1988 heb ik op het Cios mijn A en B licentie gehaald. Daarna jaren bij Bloemendaal training gegeven en daarna naar Duinvliet gegaan en nu ben ik al weer 10 jaar trainer op Eindenhout. Ik heb erg veel zin om bij Merlenhove technische en tactische tip aan jullie over te brengen.

Tot ziens op het gravel!

Jaap Heesen
Peter Bouten

Peter Bouten (geeft les op TVM)

Al vanaf mijn twaalfde wist ik het! Ik ging tennisleraar worden. Zo gezegd zo gedaan… In 1985 heb ik de benodigde diploma’s gehaald op CIOS (opleiding voor sportdocenten). Daarna meteen begonnen bij TC Groenendaal, wat nu Tennisvereniging Merlenhove heet. Sindsdien full time tennisleraar en nog steeds met hetzelfde plezier. Nu weer terug op m’n oude stek. Hoe fijn is dat! Ik kijk erg uit naar de samenwerking met In2Tennis.

See you on court!!