Leraren

Marc volley

Marc Huinink (oprichter en geeft les op TVV & TVM)

In 2009 heb ik na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven mijn A-licentie behaald in Alkmaar. Mijn carrière als tennisleraar is begonnen bij In den Boogaard (Hoofddorp). Daarnaast bij TV Merlenhove (Heemstede), waar ik nog steeds met veel plezier werk. In 2018 heb ik mijn kennis verdiept en de B-licentie in Haarlem gehaald. Als trainer wil ik graag contact maken met de mensen en mijn passie en liefde voor het tennisspel overbrengen tijdens mijn lessen. Natuurlijk hoop ik dat mijn leerlingen net zoveel plezier en voldoening uit het tennisspel halen als ik altijd heb gehad en nog steeds krijg.

Ik kijk er naar uit om met jullie te gaan samenwerken!

Fabian Lindeman (oprichter en geeft les op TVV & TVM)

Sinds 2001 ben ik fulltime tennisleraar en ben in bezit van de Licentie B tennistrainer. Op de vereniging geef ik alle niveau’s les. Als clubtrainer vind ik het leuk om mensen aan elkaar te verbinden en veel te laten spelen. Binnen de lessen speel ik zo goed mogelijk in op de doelen van de leerling. Of dat nu recreatief, competitie spelende of toernooi spelende leerlingen zijn. Het is een geweldig mooi spel en ik heb er veel zin in om jullie beter te laten tennissen.

Tot op de baan!

Fabian volley
Petra backhand

Petra Janssen (oprichter en geeft les op TVV & TVM)

In 1988 behaalde ik op het Cios zowel mijn A- als B-licentie. Na 9 jaar tennisles te hebben geven op verschillende parken, ben ik het bedrijfsleven ingestapt en heb 10 jaar met veel plezier gewerkt op het gebied van marketing en communicatie. Na het krijgen van 3 kinderen, ben ik als ZZP-er parttime gaan werken. ‘Bloed kruipt waar het niet gaan kan’ en ik wilde graag terug de sport in en met voorkeur de tennissport. Dat is gelukt! Naast het geven van tennisles, ben ik bij In2Tennis verantwoordelijk voor de communicatie en administratie van de tennisschool. Het lesgeven aan kinderen en volwassenen die dezelfde sport leuk vinden als jijzelf, is een voorrecht om te kunnen doen.

Wie weet tot ziens op de tennisbaan!

Ymco van Gorkom (geeft les op TVM)

Woonachtig in Heemstede en al twaalf jaar selectietrainer van TV Merlenhove. Van begin jaren ’90 tot 2004 bondstrainer van de KNLTB geweest, waaronder mede-verantwoordelijk voor de jeugdopleiding in de districten Utrecht en Leiden. Als C-trainer en ZZP-er verbonden aan tennisschool T-line en In2Tennis. Verder exploitant van de Apollo Tennishal in Heemstede en de T-line hal in Cruquius.

Mijn sterke punten zijn mijn enthousiasme, ervaring en fanatisme voor de tennissport!

Ymco van Gorkom
Peter Bouten

Peter Bouten (geeft les op TVM)

Al vanaf mijn twaalfde wist ik het! Ik ging tennisleraar worden. Zo gezegd zo gedaan… In 1985 heb ik de benodigde diploma’s gehaald op CIOS (opleiding voor sportdocenten). Daarna meteen begonnen bij TC Groenendaal, wat nu Tennisvereniging Merlenhove heet. Sindsdien full time tennisleraar en nog steeds met hetzelfde plezier. Nu weer terug op m’n oude stek. Hoe fijn is dat! Ik kijk erg uit naar de samenwerking met In2Tennis.

See you on court!!

Angélique de Graaf (geeft les op TVM)

Tennis is voor mij voornamelijk een wedstrijdsport en ik gebruik mijn ervaring hierin dan ook graag om een ieder te stimuleren deze motivatie zelf te voelen en te ervaren zowel technisch -conditioneel als mentaal -emotioneel. Ik geef sinds mijn 19e tennisles en heb licentie A & B. Naast tennislerares geef ik ook padel-training, ben sportmasseuse en geef yoga- en groepsfitness. Mijn eigen speelsterkte is 3 en ik woon in de Oude Pijp. Inmiddels zie ik de sport, de wil om te winnen en het lesgeven vooral om plezier aan te beleven waarin dit niet afhangt van het resultaat of niveau. Waarbij behalve genieten van vooruitgang en ontwikkeling ook de sfeer, verbinding, gezelligheid, lekker fit worden én vooral blessure vrij blijven op Nr 1 staan .

Tot ziens op de baan!